L’Entorn

DESCOBRIR EL PAISATGE DE L’ AVELLANA I LA VALL DE MAS RIPOLL

El Gatellar comprèn el Mas i les 20 hectàrees de terreny que l’envolten. Des de la plaça vorejada per plataners de dimensions monumentals es pot gaudir d’una panoràmica de tota la Vall de Mas Ripoll i dels contraforts de la Serra de la Mussara i L’Albiol.

La finca està articulada per una sèrie de senderons a través del paisatge de l’avellana que permeten explorar-la a peu fins arribar al barranc del Gatellar. Aquest Barranc ressegueix tota la finca i l’acompanyen zones boscoses on trobarem alzines, sureres, roures, plataners, castanyers, pins blancs, freixes, oms, àlbers, pollancres i gatells.

La Selva del Camp, un poble dinàmic

El Gatellar es troba en el terme municipal de La Selva del Camp.  Aquest municipi disposa de diferents punts d’interès com el Castell medieval, el recent estrenat Camí del Rec o l’ermita de Paret Delgada. 

A més, des de La Selva podreu iniciar diferents rutes a peu o en BTT. El poble disposa de serveis que us poden ser útils  com el centre d’ assistència primària, farmàcia, botigues d’ alimentació, entre d’ altres.

Trobareu tota la informació sobre els serveis i punts d’ interès a: http://turisme.laselvadelcamp.cat/

Activitats per a Tothom

Senderisme i BTT: Des de la mateixa finca del Gatellar i dels seus voltants trobareu diferents accessos per iniciar diferents rutes que permeten arribar a peu o amb BTT a Vilaplana, l’ Albiol, la Mussara o al cim del Puig d’ en Cama.

Sortides a cavall: En el Km 6,8 de la carretera de Vilaplana a La Selva del Camp trobareu “La Mussara, centre d’equitació” on s’ofereixen diferents activitats relacionades amb el mon de l’equitació. Telf: 677507944

Oci i Cultura: A prop del Gatellar podrà trobar diferents activitats de muntanya, barranquisme, rapel i rutes per la natura [gorgaventura.com] i activitats de platja, així com també  diferents parcs aquàtics, d’atraccions i lleure.
La seva ubicació li permetrà descobrir amb rapidesa diferents indrets d’interès històric, cultural i gastronòmic. (veure apartat INFORMACIÓ).